|

Salut! Am si eu o problema la PC! Daca il lovesc usor din greseala ( cu scaunul/piciorul) incepe si scartaie hard ul si se blocheaza. Acum vreo cateva luni am crezut ca era de vina hard ul si l am schimbat...si vad ca degeaba. Inainte sa l schimb imi dadea in continuu Bluescreen si nu mai puteam sa aprind PC-ul.Nu puteam nici sa bag windows ul. Pana la urma,dupa ce am schimbat hardul si am vazut ca tot nu ma lasa sa bag windowsul, l am dus la cineva si mi a zis ca a trebuit sa scoata placa video ca sa poata baga windowsul.

Imi puteti spune si mie ce problema are? Deci eu daca il lovesc putin din greseala se blocheaza si scartaie hardul...

8 Raportează Evaluează
8 răspunsuri:
| a răspuns:

Are problema de proprietar idiot care il loveste "putin din greseala" in timp ce merge.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru KodrutZ):

Cand spun "lovit" NU ma refer ca ii dau una de cade sau zboara piesele prin el! Si daca ating cu mana si il misc putin...si daca ii dau un bobarnac in carcasa...tot incepe hardul sa scartaie si se blocheaza

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu e nevoie sa zboare carcasa prin casa. Orice soc, cit de mic, atunci cind hardul are treaba, poate cauza probleme. In cazul tau, poate ai belele si cu cablurile de alimentare/de date, sursa, poate ai o carcasa de-aia de doi lei in care zbirniie toate cum se misca un milimetru mai incolo (am avut/am asa ceva prin casa, stiu despre ce vorbesc). Nu are treaba placa de baza. Tare mi-e ca daca iti tot pica componente aparent inexplicabil, explicatia e foarte simpla - sursa idioata, curent cu probleme. Ce sursa ai? Cum e curentul in zona, fluctueaza/pica des? Sugestia mea - inainte de orice altceva, ia o sursa decenta cu PFC activ si un UPS. Dupa aia, restul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru KodrutZ):

Eu nu am capacul lateral pus. faza e ca incepe si scartaie si se blocheaza si fara sa il ating cateodata si am vazut ca daca ating foarte usor cablul de intra in hard se blocheaza si scartaiea, pai daca misc asa usor usor isi revine. pc-ul l am cumparat de nou acum 2 ani si am schimbat placa de baza pentru ca mi-a traznit-o si hardul ca am crezut ca e dus...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru SteFannZz):

Cu atit mai mult. Si eu am stat cu capacul lateral scos ani intregi dar niciodata nu dadeam peste carcasa in mod repetat. Daca se intimpla O SINGURA DATA, inseamna ca trebuie' sa il muti intr-un loc mai ferit. E atit de simplu. Nu e deloc normal cu "misc usor si isi revine". La fel si traznitul. Daca aveai UPS sau macar un prelungitor ca lumea, nu se intimpla asa ceva. Daca nu vrei sa dai in continuare bani fara rost pe componente, fa cum am zis eu - sursa + UPS, si pune carcasa intr-un loc unde sa nu dai peste ea. A, si cabluri de date noi. "Just in case"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mergi cu el la un service sa il repare chiar daca ti ar zice cineva ce are nu e ca si cum ai stii sa il repari de unul singur.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Si al meu era la fel.E de la placa de baza

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru adi_1808):

Sa fie placa de baza dusa? abia am schimbat o pentru ca mi se arsese cea veche

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează