anonim_4396
| Anonim întreabă:

..Am si eu un kindle (e primit de la scoala cam prin iarna,am castigat un concurs si l-am primit ca premiu) Sigilat, in cutia originala.L-am aprins urmatoarea zii dimineata l-am studiat putin si l-am oprit, iar acum 2-3 zile cand faceam curat l-am gasit, dar era descarcat(avea pe ecran poza cu bateria descarcata si mai jos capatul de la cablu' de date cu sageata spre un trasnet)l-am bagat la incarcat la PC a stat o zii...am incercat sa il aprind, se aprindea beculetul acela vreo 5 sec dupa facea niste fleshuri si nimic...l-am incarcat la priza la fel..si acum daca incerc sa il aprind la fel face, nu stiu de ce nu porneste big grin scuze de exprimare si de atata scris.da nu ma pricep prea bine la explicat..Multumesc anticipat si DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| AcoloUndeViselePleaca a răspuns:

Tine apasat pe butonu de stingere 30 secunde ca sa isi dea un reset, dupa baga-l din nou la incarcat, si ar trebui sa mearga.
Ar putea sa nu fie bun incarcatorul
Sau sa nu fie bun kindle-ul, se mai intampla sa fie stricat din fabrica. Am si eu kindle paperwhite si dupa cateva luni de la cumparare mi-a facut cateva faze... gen schimba paginile singur.
Incearca cum ti-am zis, bafta!

| Klaus a răspuns (pentru AcoloUndeViselePleaca):

Am facut cum mi-ai spus si scrie ca daca vreau sa folosesc kindle ma roaga sa il scot din computer. in curent kindle'ul tau nu se incarca si detesupt e o baterie goala taiata si scrie in engleza

| AcoloUndeViselePleaca a răspuns (pentru Klaus):

Pai scoate-l. Nu merge folosit cand e la incarcat. Scoatel de la curent si dupa fa ce ti-am zis.

4 răspunsuri:
| Sebastian1996 a răspuns:

Daca are buton de restart foloseste-l.happy

| Klaus a răspuns:

Am uitat sa mentionez..bateria care e pe ecran nu e descarcata de tot..are o liniuta incarcata restul e descarcat..si multumesc pentru raspunsurile de pana acum..incerc si daca merge dau FUNDAwinking