|

Salut, am un Asus R510V, i-am schimbat pasta termica și acum nu pornește, curent este peste tot și nu îmi explic de ce nu pornește, apăs pe butonul "Power" și mi se aprinde ledul laptopului(Ledul Power On) dar se stinge imediat ce iau degetul de pe el, mă puteți ajuta?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Ceva n-ai montat bine sau s-a intrerupt careva conexiune.
Desfa laptop-ul din nou si verifica toate mufele de conexiune.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bula):

L-am redesfacut de 3 ori, și e totul în ordine, țin să precizez când am curățat ventilatorul m-am băgat cu pensula printre lamelele lui, oare ăla sa fie necazul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru BoGdY1107):

Doar de la pensula intre paletele ventilatorului nu poate fi.
DAR daca a fost fortat si procesorul in soclu, atunci poate fi cauza (de exemplu daca procesorul a iesit din soclu si careva pin nu face contact).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din bios laptopul e setat pe partea de hardware(piese) sa nu porneasca daca ceva nu este in regula!
In cazul tau,nu ai aplicat suficienta pasta termoconductoare sau si mai rau, nu ai prins sistemul de racire(caloriferul care vine peste pasta) cum trebuie! Si ca siguranta sa nu se arda procesorul, biosul nu ii da voie softului sa booteze!
incearca sa iti dai seama ce nu ai facut din prima corect, pasta/presiunea egala a caloriferului peste procesor, etc!
succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dar cine are acum pasta termica noua?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Panamax):

Ce?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează