|

Salut. Am un laptop Asus, nu știu exact ce model. Pana acum când era la incarcat ledul de la baterie era portocaliu și stătea aprins constant dar de la un timp pâlpâie chiar dacă e la incarcat sau nu. Știe cineva de ce? Mulțumesc anticipat.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Presupun că bateria ți se duce. De obicei, când bateria nu mai funcționează cum trebuie, se întâmplă asta. Bateria te ține mai puțin decât înainte?

| explică (pentru TimSem):

Probabil ca se duce. M am gandit și eu. O am de 2 ani jumate și ea zice ca tine 2 ore și ceva dar tine mult mai puțin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu o să-ți spun ce știu. La un laptop normal ledul de la baterie e portocaliu când nu are baterie de loc și până se încarcă bateria măcar 20%. După devine alb, iar dacă are multă baterie rămâne așa, dacă nu are destulă pâlpâie. Așa procedează al meu și cel pe care l-am avut înainte. E posibil să-ți pâlpâie pentru că are baterie dar încă se încarcă până la 100%. În momentul în care va fi încărcat complet va rămâne alb, iar în momentul în care va rămâne fără baterie, gen 8% o să fie din nou portocaliu. Mai mult de atât nu știu să-ți spun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Led-ul palpaie portocalu si cand laptopul intra in stand-by, posibil sa fie vreun condensator slab la circuitul de incarcare sau ceva la acumulator

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează