|

Salut! Am un laptop " bunișor", I7 7th generaion, gtx 1050 4gb, hard de 1 Terra..., dar nu știu de ce placa asta video nu prea e la nivelul așteptat și nu înțeleg de ce, driverele sunt la zi, totul e ok, dar când fac un benchmark performanțele plăcii sunt low, low, low și nu înțeleg și nici la jocuri nu prea excelează, ar trebui să-mi ducă nume mari dar cade la un amărât de overwatch. Se mișcă sacadat complet. Mersi!

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Hm... salut... unele laptopuri încep să meargă greu datorită supraîncălzirii şi prafului acumulat, îmi poţi spune te rog dacă ai folosit cooler la el de când l-ai cumpărat? Dacă nu, te sfătuiesc să-ţi iei cooler special de gaming la acest pc, e o "bestiuţă" şi o să se încălzească în jocuri, e normal să-ţi meargă mai greu decât mergea la început.
Poate asta să fie problema, nu ştiu, sper că te-am ajutat şi aştept un reply.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

1050 e cea mai slaba din serie, iar varianta de laptop e si mai slaba. Incearca sa reduci rezolutia la ceva gen 720 si vezi cum merge.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sincer habar nu am de ce face asta. Placa nu ii atat de rea, am vazut-o in sistemul viking de la pc garage, merge binisor in overwatch si multe jocuri, plus de asta, sistemul de pe care am vazut jocurile astea cum merg avea si ceva i3 a8a generatiez da oricum ii sub i7-ele tau. Poti sa mergi acolo de unde ai cumparat pcul si sa le. spui problema asta. Bafta

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează