|

Salut

Am un laptop Compaq Cq 58 (mentionez ca laptop-ul il am de 5 ani) si are destule probleme, anume :

1. Overheating. Laptop-ul dupa ce il folosesc aproximativ 30 minute se inchide automat singur.

2. Incarcator. Intr-o zi a fost o pana de curent si mi s-a stricat incarcatorul sau bateria din laptop pentru ca : eu am un prelugitor cu 6 prize.

Daca apas pe butonul de pornire la laptop nu porneste daca nu e bagat in priza. Cand il bag in priza porneste, dupa 5 minute dupa ce s-a pornit nu mai incarca, si dupa ce scot din priza si pun in alta priza incepe iarasi sa incarce. Daca mai stau 5 min iarasi face asa pana se stinge laptop-ul.

Cat ma costa sa il fac ca nou?

Adica sa nu se mai intample aceste chestii.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Daca ai sa lucrezi "cu cap" nu te va costa prea mult:
1- trebuie curatat de praf si reaplicata pasta conductoare. Operatiunea o poti face singur sau mergi la un service.
2 - cumpara de pe www.laptop-direct.ro un incarcator nou si o baterie noua (aici gasesti piese de schimb originale pentru orice model din gama HP Compaq). Trebuie sa fii atent la doua lucruri: in unele zile transportul e gratuit si in formularul de comanda vei scrie ca doresti sa deschizi coletul inaintea efectuarii platii.
3- cumpara un prelungitor bun. De preferat cu protectie la supratensiune.
Referitor la cât te va costa - de tine depinde.
Succes.

1 răspuns:
| a răspuns:

Mai bine iti cumperi unu nou, dar daca tii neaparat sa il faci ca nou trebuie sa inlocuiesti cel mai probabil: bateria, portul de incarcare, incarcatorul. Pe langa astea, mai trebuie si curatat de praf(cel mai probabil de aici incepe incalzirea), poate trebuie sa reaplici pasta termoconductoare pe procesor. Foarte multa munca si daca nu il faci tu, sigur te taxeaza scump pentru manopera. Componentele sunt destul de vechi si nu stiu daca le mai gasesti noi si originale. Poate doar second-hand. Cel mai bine ai iesii cu unul nou.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează