|

Salut! Am un Laptop cu CPU i5 4200H 2. 8GHz Turbo 3. 4GHz si GPU 950m. Procesorul e cam solicitat (nu stiu de ce) si cand l-am verificat avand deschise 2 pagini web, o scanare antivirus si KillerInstinct deschis merge la 80-100% procesorul. Cum as putea sa-l fac sa mearga mai bine.

P.S. KIllerInstinct imi mergea extraordinar bine si pe online la care ai un test pentru PC de trecut, iar acum mergea naspa. Collerul se cam incalzeste.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ccleaner este foarte ok pentru curatare + stergere registri, malware bytes + un anti-virus ok, du-te la task manager, la performance, si spune-mi ce este acolo, ce procesor este de mananca resursele procesorului in acel hal.

| explică (pentru anonim_4396):

Nu stiu la ce te referi dar am zis numele procesorului

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Andrei_Nicola_1990):

Am vrut sa spun sa te uiti în task manager, sa vezi ce proces mănâncă resursele procesorului tău și a memoriei ram. Este un proces care mănâncă resurse foarte multe aiurea să-mi zici denumirea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Si eu am patit asta dar o reinstalare de windows a rezoltat totul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

AM o propunere incearca sa ii acorzi procesorului cat mai multa memorie virtuala!, procesorul poate fi putin uzat si/sau ai programe care nu trebuie sa fie in pc-ul tau!
Iti recomand sa intri pe Youtube si sa te uiti la canalul Tutoriale PC si/sau la ddooddoo30 ei fiind foarte cunoscuti deoarece ajuta foarte mult oameni si pe mine mai ales!
ATENTIE ACEASTA NU E O RECLAMA!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează