|

Salut. Am un laptop cu processor Intel(R) Core(TM) i5-4200M CPU @ 2. 50GHz, ), 8Gb RAM, HDD 1T, Placa video AMD Radeon HD 8750M si unele jocuri imi merg in reluare (fifa 07, fifa14 si alte jocuri mici). Aveti idee de ce?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ai placa video actualizata? Tu ai doua placi video, cea din procesor si cea dedicata, actualizeaza placa video de la procesor si cea dedicata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru Outlawz):

:-\ Intel HD Graphics, este placa video integrată în toate procesoarele INTEL de laptop (că este PRO sau IRIS sau ce naiba este e partea a 2-a), placa respectivă este folosită IMPLICIT pentru a economisi energie, când se rulează o aplicație care are ceva cerințe pe partea grafică, se face cuplajul automat la placa video dedicată. Greșesc cu ceva în ce am spus?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns (pentru Outlawz):

Hybrid Graphics / Dual Graphics -> https://en.wikipedia.org/wiki/AMD_Hybrid_Graphics O chestie în care AMD folosește ambele plăci și cea din procesor și cea din placa video.
În schimb, Intel + nVidia nu pot fi combinate și rulează independent, ori faci tu modificarea manual (de obicei nu este necesară), ori o face sistemul pentru tine https://support.serato.com/hc/en-us/articles/202305784-Changing-graphics-card-settings-to-use-your-dedicated-GPU-on-a-Windows-computer- adică treci de pe placa video integrată din procesor în cea dedicată.
Sistemul, de obicei, vede 2 plăci video.
http://i.stack.imgur.com/MfAGS.png
Sunt cazuri în care vede doar Intel sau doar nVidia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează