| EdwardAndrey a întrebat:

Salut!

Am un laptop HP cu WindXP... problema ar fi ca atunci cand il deschid imi apare o lista. bla bla si dau start normaly. totul ok pana aici. cand apare windows loading se duc liniutele alea pana in capat, apare BlueScreen pentru o fractiune de secunda iar apoi instant restart.

Hdd l-am testat pe un alt laptop si merge. am si reinstalat windowsu de pe acel laptop.

cand incercam sa instalez windowsul pe laptopul meu imi incarca toate driverele si cand dadea sa intre in setup acolo unde sunt partitiile POCC... RESTART!

Cauze si remedii?

primul raspuns care ma ajuta in problema asta are

4 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Problema în cazul tău se rezolvă într-un service autorizat, deoarece este o problemă hardware ce provine fie de la praful acumulat pe sistemele de răcire, fie probleme cu ram-ii fie probleme cu placa de bază. Cheia stă în acel cod ce ți-l dă în blue screen.Succes

| Salontanul a răspuns:

In mare majoritate Bluescreen apare cand este defecta memoria dar poate fi placa de baza. Nu poti instala Windowsul pe alt laptop pentru ca, inevitabil, va trebui sa bagi driverele tale si vei ajunge iarsi la momentul critic. Singura solutie sa-ti verifici memoriile si daca nu sunt ele de vina sa-l trimiti in reparatii la un atelier serios.

| K0sti a răspuns:

Pai si nu ti se pare normal sa instalezi windows pe alt laptop si cand il pui pe celalalt sa dea ecran albastru? Ia pune mana si mai citeste!

| Şaptepăcate a răspuns:

Daca ai un XP vechi posibil sa nu aiba driverele pentru HDD SATA, incearca un 7 pe el sa vezi daca face la fel