|

Salut, am un laptop HP pavilion si a inceput sa mearga foarte greu la cateva minute de la pornire, nu mai puteam face nimic pe el.

Am reinstalat windowsul, a mers bine, am bagat driverele si cand i-am dat restart, nu imi mai porneste, ramane blocat la "Starting Windows". Nu pot intra nici in safe mode ca ramane blocat si acolo.

Am dat in bios o scanare si am primit o eroare : hard disk 1 (quick) 303.

S-a stricat hardul?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Incearca sa reinstalezi windowsul din nou

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru BostanDaniel1974):

Asta incerc sa fac, dar nici asta nu merge. Ramane blocat la "Setup is starting..."
A reusit sa porneasca dupa vreo 15-20 de minute dar se misca extrem, extrem de greu, nu pot face nimic pe el.
Exista vreum program care sa imi refaca hardul fara a fi nevoit sa porneasca windowsul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru scarface23):

Tu ai windows7 banuiesc incearca cu 8.1 sau 10 pana ii dai plecarea si apoi poti sati instalezi 7 inapoi daca merge cu celelalta windowsuri inseamna ca e ceva cu windowsul tau

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Prima oara de a instala windowsul inchide cpciul si in moment ce il deschizi apasa f2 si acolo repara hdd dureaza cam 2 ore

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din ce am citit pe net, se pare ca hdd-ul nu e chiar stricat, http://www.youtube.com/watch?v=sGhhfIQtDHU dar poate merge mai greu si laptopul da un mesaj de eroare. Un hard disk nou e o solutie foarte buna. Cel vechi poate fi folosit intr-un rack http://www.emag.ro/......priceasc/c ca hard disk extern sau in alt laptop care e mai putin pretentios. O solutie ce da un plus de viteza e inlocuirea lui cu un SSD.
Poate merge o formatare a partitiei sau chiar schimbarea partitiei cu windows-ul ca sa fie in alt loc, nu tot in acelasi spatiu in care windows-ul a mai fost.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează