|

Salut, am un pc os de 32, 512 ram si o placa video ati raedon 9200, procesor AMD athlon 2500+ 1.82 ghz si windows 7 si nu imi merge aproape nici un joc la multe scrie:this program has stoped working si nu imi merge. Daca ma puteti ajuta va sunt recunoscator.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| explică:

Instalezi un program precum CPU-Z sau Everest Ultimate Edition(doar pentru cateva minute) si citesti modelul placii de baza identificat. Apoi iti cauti pe site-ul oficial al producatorului placii de baza driverele(retea, audio etc.) pentru XP, fiind cel mai recomandat pentru configuratia ta.
Driver oficial pentru placa video(ati radeon 9200): http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/radeon-prer300-xp.aspx

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Uns sfat, treci inapoi la windows xp deoarece sistemul tau este foarte slab pentru windows 7 http://windows.microsoft.com/ro-RO/windows7/products/system-requirements chiar dac avrei asa de tare sa ramii la windows 7 descarca versiunile jocului pentru windows 7.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ai memorie putina! Iar placa video e antica! Poti incerca totusi sa rulezi unele jocuri in Compatibility Mode for Windows XP(click dreapta pe iconita jocului-->Properties-->Compatibility)
PC-ul e prea slab pentru a putea fi folosit cu Windows 7.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu pot sa introduc alt windows decat windows 7 ca imi cere niste cd de la pc care se dau din fabrica si eu nu le am, iar eu nu stiu de unde si ce fel de placa video sa imi iau

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează