| Manciu_Emil_1976 a întrebat:

Am un receptor mic bluetooth (5 v-60 ma) cu mufă jack, prin care ascult muzică, alimentat cu un încărcător de telefon (5 v-200 ma). Ce baterie externă sau acumulator aș putea folosi pentru alimentare? (cea care o folosesc pentru telefon(5v-1A -2000mAh) nu e compatibilă)

Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Intai trebuie masurata exact tensiunea de iesire a incarcatorului cu care alimentezi acum receptorul, dupa care tensiunea de iesire al bateriei externe.
Daca cele doua sunt egale (cu 0.1-0.2V precizie), atunci ai nevoie doar de o mufa adaptoare sau un cablu adaptor (atentie la polaritate + -! ).
Daca bateria externa are tensiunea de iesire MAI MARE, atunci se poate interpune un mic circuit stabilizator, pentru reducerea tensiunii.
Daca bateria externa are tensiunea de iesire MAI MICA sau EGALA, atunci se poate folosi conectat direct, prin mufa /cablu de adaptare (atentie la polaritate + -! ).

| Manciu_Emil_1976 explică (pentru Bula):

Mulțumesc! Nu am avut timp să caut cum se măsoară, dar am rezolvat prin încărcare de la un telefon mai vechi cu ceva adaptor OTG.

3 răspunsuri:
| Bizon95 a răspuns:

Ai un receptor ieftin si amarat care nu e in stare sa faca fata cand ii dai 0.4A mai mult

moment in care iti trebuie o baterie care scoate EXACT 0, 6 A (ma indoiesc PROFUND ca sunt exact 60ma, adica 0, 06A, cum ai scris tu, mai citeste odata pe incarcator)

| Manciu_Emil_1976 explică (pentru Bizon95):

Am rezolvat cu încărcare de la alt telefon mai vechi, cu ceva gen OTG, ca să știi, în caz că vei avea nevoie, și vei primi tot răspunsuri evazive sau...