| Cristi112 a întrebat:

Am un sistem audio 2.1 Logitech z323 care de la un momentdat nu prea se mai aude o boxa..adica in momentul in care dau mai tare volumul se aude boxa principala dar cand dau mai incet volumul nu se mai aude si nu prea stiu ce sa ii fac, as fi recunoscator cu o fundita daca m-ati ajuta! Multumesc.

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Tu nu ai ce sa i faci, trebuie dus in servis, ei il vor desface si vor verifica piesele defecte si le vor schimba, poate este vorba de potentiometrul de volum, ei acolo au produse speciale de curațat potentiometrii, si il vor face ca nou, sau poate este defectă boxa o vor repara, deci trebuie dus la cei care asigura servis, si daca sistemul este incă in garantie si defectiunea a apărut brusc fara sa o fi provocat tu, ai șanse mari sa il repare gratis, dar daca defectul l ai provocat tu, nu il vor repara gratis indiferent ca mai e in garantie, deci cum a apărut defectul?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Pot fi tranzistorii finali duși(arși) din cauza unui șoc de tensiune, fluctuatie de curent, poate au cedat si cîteva sigurante fuzibile pe etajul de amplificare/preamplificare.

| Nesemnat a răspuns:

2.1? A cazut boxa pe jos?