|

Salut am vrut sa fac un dvd butabil am pus imaginea iso pe un rescriptibil cand am dat sa butezez scria ceva despre bios dar atat sa va zic cum am facut dvd am intrat in nero folosesc un nero 6 ultra edition m-am dus la burn image to disc am dat click pe el am dat pe butable data disc si dupa am pus imaginea iso si am arso dar acolo unde aveam butable dat disc mai aveam optiunea data disc simplu. dar daca nu am imagine iso ci doar setarile de windows alea nu le pot buta, doar imaginile iso? explicati-mi si mie va rog frumos sa imi explicati si mie pas cu pas ce setari trebuie sa fac ca sa iasa windowsul de pe dvd butabil folosesc un nero 6 ultra edition. Multumesc.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut alex 2009.Acea imagine ISO trebuie sa fie ea butabila, nu o poti face butabila cu nero deloc, doar o poti arde dar nu buteaza, am patit eu acest incovenient.ID meu - gheorghebalteanu, oricine are o nelamurire de acest gen.Va astept!

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai descarci o imagine ISO de windows si folosesti optiunea burn image to disc pe care o are aproape orice soft de burning CD si apoi setezi din bios sa iti booteze de pe cd si va merge garantat!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai facut bine dvd`ul acum urmeaza sa faci setarile in bios happy adica sa pui dvd`ul primary boothappy apoi il buteaza automat sau sa apesi f10 ( uneori)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu ai facut bine. Trebuie sa faci o imagine drive poti si cu nero dar iti recomand Daemon Tols. Daca faci cu nero trebuie sa mergi in start/all programs/nero/nero 6 ultra edition/nero imagine drive si iti va da un mesaj in care te anunta ca nu este compatibil sau ceva de genul asta dar tu dai continue oricum si dupa alegi primul drive(first drive) bifezi enable drive iar dupa ce ti-a facut drive-ul ii dai browse la imaginea iso care o ai cu windows-ul si dai ok. Dupa ce ti-a facut imaginea deschizi nero/favorites/copy dvd surce drive trebuie sa fie imaginea care ai facut-o tu cu windows-ul iar destination drive trebuie sa fie unitatea ta dvd-ram

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Alphawolf):

Mult mai simplu este sa arzi o imagine iso butabila cu windows, cu iso burner

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Https://www.youtube.com/watch?v=EOcaIbPSoMs

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează