|

Salut! Am windows 10 pro cu licenta nelimitată, dar ieri mi-a aparut un mesaj pe ecran in care scria " Your windows license will expire soon" si nu inteleg de ce, ca am cumparat-o. M-am uitat si la Settings si la Control panel si scrie ca e activat windows-ul si nu imi apare ca mai am nu stiu cate zile. Va rog sa ma ajutati daca stiti vreo metoda. Multumesc!

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil că cineva ți-a furat licența, iar cum Microsoft nu are cum să știe care din cele două calculatoare(al tău sau al ăluia ce și-a piratat Windows-ul) are licența furată, plănuiește să le dezactiveze pe ambele. Cel mai bine e să te adresezi suportului clienți Microsoft.Da, știu trebuie să ai răbdare multă, că pe Microsoft îi interesează numa să-ți ai banii și când vine vorba de suportul cu care se laudă... mai bine nu. Asta li politica și asta-i firma ridicată-n slăvi de Români, o firmă de doi bani ce ar merita boicotată și falimentată.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

De la ce ti-a aparut acel mesaj, unde mai exact, daca mai apare, fa-mi un screenshot sa vad despre ce este vorba, dar odata ce ai licenta nu inteleg cum este posibil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Pur si simplu mi-a aparut pe desktop pe mijlocul ecranului si inca imi apare. O sa iti fac screenshot putin mai tarziu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai asteapta si vezi ce se intampla, nu cred ca o sa iti expire si daca se intampla intreaba comunitatea de pe microsoft.com sau un asistent de acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează