| Tudy000 a întrebat:

Salut,are cineva idee de ce VLC cam de vreo 4-5 luni cel putin imi face un fel de stuttere sau valuri sa zic asa foarte fine cand ma uit la orice film care are putina actiune in el sau sa zic miscari bruste doar in partea de sus a monitorului? Imaginati-va monitorul de jos in sus e 100%, no pe la 70% apar acele stutteruri,cu alte playere nu am problema asta,dar sunt foarte obisnuit cu VLC si nu inteleg care ii e problema,nu vreau sa renunt asa usor la el, la pc nu dau detalii amanuntite sa nu para ca ma dau mare, am un 1080ti cu un i7 8700k, monitor Asus PG279Q legat prin DP +win 10 pro original. L-am resintalat (VLC) si pus pe default setarile de 100 de ori, care naiba sa fie problema cu el?

Răspuns Câştigător
| Zaygon a răspuns:

Din cauza interpolarii, cel mai probabil. Filmul/serialul e 1080i presupun si din cauza asta. MP-Classic ar trebui sa fie okay pentru toate formatele.

| Tudy000 explică (pentru Zaygon):

Bine man, dar imi face la orice film sau clip fast paced, de la 1080 pana la 4K, oricat de mare bitrate ar avea, eu folosesc KMplayer cam de 3-4 luni si sunt super multumit de el, doar ca nah, cum spuneam sunt foarte lipit de VLC si as vrea sa rezolv cumva problema

| Tudy000 explică (pentru Zaygon):

Am rezolvat cu V-sync on din nVIDIA control pannel, mai citisem undeva ca freesync si g-sync mai *** afara la chestiile astea, dar n-a fost cazul sa opresc g-sync de tot doar ca sa ma uit la un film pe VLC.

2 răspunsuri: