|

Salut,as avea o problema care nu stiu cum sa o rezolv.Cad pornesc Pc-ul imi apare o eroare ca BootMGR lipseste,am incercat sa rezolv problema prin restaurarea sistemului de la setările windows si nu a mers,am mai incercat sa dau reparare inainte de pornire tot de la setarile windows dar nu a mers,am mai incercat sa il repar din consola(tot de la setările windows),iar mgr am reușit să îl fixez dar boot imi da acces denited, asa ca am reinstalat windows-ul sa vad daca pot sa rezolv asa si nici asa nu a mers.Ce as putea face si ce ar putea fi problema?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Https://support.microsoft.com/ro-ro/help/2622803/bootmgr-is-missing-press-ctrl-alt-del-to-restart-error-when-you-start

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru dannyel86):

Nimic nu a funcționat...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru dannyel86):

Imi tot zice ca am acces interzis la foldere

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Cerbul47):

Reinstalare sistem de operare cum s-a facut? Ai formatat partitia cu Winodows (sau tot hardul, daca ai o singura partitie)? De obicei, cand reinstalezi de la zero un sistem de operare, ai toate drepturile unui veritabil Administrator si nu intampini probleme de blocare a accesului la foldere.
Daca problema ta pare de nerezolvat, te sfatuiesc sa apelezi la un service sau la o persoana care are cunostinte IT si care poate oferi o solutie practica.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează