| victor238213 a întrebat:

Salut,as dori de curand sa procur un PS4 Pro, dar ma gandesc si nu stiu ce sa fac sa cumpar un PS4 pro sau un PC? pentru toate jocurile..Multumesc

6 răspunsuri:
| CM7YRE a răspuns:

In ce buget vrei sa te duci? Daca ai bani, poti opta spre ps4 fara sa iti faci griji "imi ruleaza jocul x", dar o sa fi limitat in ideea de "60 fps", si daca nu il modezi cumperi jocurile etc. Pe Pc, e alta idee "piraterie", steam, g2a etc.

| aXy99 a răspuns:

Depinde. Ai TV? Ai 4k? Ce jocuri vrei sa joci? Esti obisnuit cu controllerul? Vrei shootere? Vrei mult fps?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ce buget ai pentru PC? Dacă ai 2000 de lei mai bine iei cu PS4 pro

| TheGentleman a răspuns:

Ia-ți mai bine PC. Îl poți folosi la mult mai multe lucruri (gaming, office etc), este mult mai durabil și când o componentă este „depășită" (de exemplu placa video) o poți înlocui ușor cu alta mai recentă. Și te poți juca lejer titluri apărute timp de 2-5 ani. În cazul consolelor în schimb, după 2-3 ani apare alta nouă. Nu o poți upgrada precum PC-ul.

Singurul avantaj și beneficiu al consolei este acela de a te juca titluri exclusive (cum este de exemplu Marvel Spider-Man sau Red Dead Redemption 1&2).

Dacă decizi să iei consolă, economisește bani și cumpără PS 5)

| OmuletulCelom a răspuns:

Dacă ai bani de un pc de gaming, cumpără pc, e cel mai bine, poți sa te joci ce jocuri vrei, absolut orice joc, la grafica Wow, fps multe, în schimb dacă nu ai bani sau nu vrei sa cheltui pe jocuri, poți sa piratezi pe pc, pe Ps4 nu poți, doar cu moare dar e f riscant.

Asa ca, cumpără un pc dar dacă vrei sa te tina și sa te joci și cele mai noi jocuri, prețul lui sare de 2000euro, găsești și mai ieftin dar nu e chiar asa de bun și nu poți juca orice joc.

Dacă îți place FIFA, sau sa te joci în 2 cu cineva, și ai un TV bun, poți cumpăra Ps4, dar îți va fi greu cu shooter ul, jocurile doar cumpărând le poți juca, și ca să te joci online pe un joc, trebuie sa cumperi un abonament PS plus, ceea ce mi se pare o prostie, mai bine aștepți ca va apărea curând ps5 și poate e mult mult mai bun decât Ps4 și poate merita sa dai banii pe el.

După părerea mea, eu as cumpără PC