| Kardolei a întrebat:

As dori sa imi cumpar o consola, dar nu sunt inca hotarat ce sa aleg. Vreau sa ma joc GTA 5, FIFA 19 in principal. Sa aleg XBOX ONE SLIM sau PS4 SLIM si de ce?
Multumesc anticipat!
Ofer funda la cel mai concret raspuns!

Răspuns Câştigător
| CristinaMaria1987 a răspuns:

Clar as alege Xbox, ceea ce am si facut acum un an. Avand in vedere ca e Microsoft, e mult mai ok. E usor sa joci si multiplayer daca ai 2 controllere, la PS e mai greu sa le conectezi (iti trebuie un cont pentru fiecare controller)
Uite aici consola + 2 controllere + Fifa19
http://bit.ly/2SmPM0C

3 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ai mai intrebat de nu stiu cate ori. happy wtf

| AndreiIulian567 a răspuns:

Eu spun ps4 doar pentru ca fratele meu are Xbox și nu e cine știe ce și într-adevăr xboxu are ca joc "special" forza horizon pe ps4 este God of war, Until dawn(jocul meu favorit) în plus Fifa și gta 5 sunt pe ambele console... nu stiu majoritatea proprietarilor de Xbox vor sa se schimbe pe ps4 dar nu am mai auzit și invers... Deci în concluzie ps4! Funda?

| Anonim a răspuns (pentru AndreiIulian567):

Ai auzit prost, eu nu mi-as da xboxu pe un ps, nici intr-o mie de ani happy
ba chiar il recomand. Am avut ps1 ps2 ps3, si au fost de ****.
Cand am schimbat pe xbox360 si one, nici nu s-a comparat. Joystick-uri care se simt mai bine in mana, nici o problema nici o data, jocuri ieftine, o gramada de oameni, romani, cu care stateam si faceam party (vorbeai pe casca cu toti ) si jucam gta 5 cand eram liber, de rupeam toti sesiunea laughing)