| C4t4lin02 a întrebat:

Salut! As vrea sa imi cumpar un laptop, acest laptop as vrea sa fie bun pe partea de programare si editare video si powerpoin si world. Bugetul este unul de 15 milioane de lei vechi
Dau funda la cel mai bun raspuns si as vrea sa imi ziceti si de ce mi-l recomandati, Multumesc!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Orice laptop, de orice marca dar sa aiba specificatiile: Minim 3 giga ram(4 de preferat), procesor Intel dual core de minim 2, 4 Ghz, placa video de minim 512 Mb, si spatiul de stocare de minim 300 GB. Inaiante sa cumperi un laptop, intrebi de specificatiile lui, eventual scrie in cartea lui. Eu am Toshiba Satellite si e tocmai ce am scris mai sus.Mai pui 100 de lei pentru el. Si are specificatiile mult mai bune decat le-am scris eu. Deci la specificatii trebuie sa te uiti cand cumperi ceva.

| C4t4lin02 explică (pentru anonim_4396):

Ok multumesc mult, si sigur cu aceste specificatii minime pot face programare da?

7 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Powerpoin si world? Ce sunt alea nene?

| C4t4lin02 explică (pentru K0sti):

Sunt niste programe pentru rpoiecte ca sunt la liceu de mate-info si am nevoie de ul laptop care pot face programare si proiecte cu programele enuntate de tine

| K0sti a răspuns (pentru C4t4lin02):

Ma nene, esti la mate-info si inca nu ai invatat ca exista o suita Office si alea se numesc Powerpoint si Word, nu "Powerpoin si World"?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Deci iti trebuie Microsoft Office. Acest pachet contine tot ce iti trebuie pentru proiecte si ce mai ai de facut la Mate-Info. Da, merge pe ce specificatii am zis, de obicei un Microsoft Office nu consuma resurse considerabile dintr-un laptop bun. Chestia este ca un Microsoft Office este cam ...scump.

http://www.emag.ro/office---aplicatii-desktop/c
Daca il ai deja, e alta treaba.