|

Salut, avem o unitate la scoala care nu functioneaza. As vrea sa umblu in ea pentru cunostinta mea, sa vad daca pot sa-i fac ceva etc. Ideea este ca nu stiu daca este de vina cablului care face conexiunea de la unitate la priza. Pot sa imi dau seama in alt fel? Parca au si imprimantele asa ceva, oare sunt compatibile? P.S. Sunt constient ca daca nu e de la cablu e aproape imposibil sa imi dau seama ce nu merge si ca sunt nebun(sunt a 8a ma simt curios)...asta e tongue

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu zic sa nu te bagi daca nu te pricepi si daca n-ai acceptul celui ce se ocupa de ele si le administreaza. Risti sa ti se puna in carca faptul ca este defecta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Salontanul):

N-avem asa ceva in scoala, l.am deschis si se pare ca nu era pus la curent hardu motherboardu parca etc. Trebuie sa mai gâdil unitatea putin

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cele de la monitoare sunt compatibile, cele de la imprimante, depinde de imprimanta. A mea nu are cablu de alimentare detasabil.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti incerca cu cablul. Urmatorul pas ar fi sa verifici rail-urile care iasa din sursa cu un voltmetru. Dupa asta poti incerca sa verifici daca trece curent prin fiecare cablu(care iasa din sursa). Daca trece prin rail-uri si prin cabluri, atunci ori e placa de baza ori procesorul(desi ar trebui sa se aprinda daca e vreo problema cu procesorul). Eu iti recomand sa folosesti un cablu de la o alta unitate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează