|

Salut. Azi mi am dezinstalat jocul Asphalt 8 Airborne si dupa l am instalat din nou pentru ca avea o problema. Acum e mai rau, intra in joc dar ieae imediat. De la ce poate fi? Telefonul nu s a incalzit ca sa zicem ca e suprasolicitat.

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

De obicei daca telefonul/tab nu e facuta sa ruleze jocul nu il poti descarca. Chiar daca iti merge greu tot iti merge. Am avut si eu o problema cu nfs no limits de fiecare data cand intram in joc imi facea acelasi update dupa ce se instala intram in joc dadeam start la cursa si se inchidea. Asa ca am facut o recenzie la joc si am descris problema daca jocul se inchide direct si iti apare mesajul ala poti sa trimiti de acolo informatii despre problema specifici ce se intampla si trimite informatii la ei la mine s a remediat problema in 3 zile acum depinde cat de seriosi sunt si daca sunt capabili sa o remedieze.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bobby711):

Eu am un Samsung Galaxy S5. Nu aveam nici o problema cu lagul. Dar acum nu mai vrea sa porneasca jocul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Jager):

Nu e de la telefon e de la joc poti sa incerci sa stergi jocul si sa il instalezi inca odata intri in setari apps dai pe joc si in stergi datele si cache il dezinstalezi il instalezi si vezi daca merge daca nu merge faci cum am zis mai sus faci o recenzie si spui ce problema ai intampinat dupa care astepti pana o rezolva daca o rezolva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bobby711):

L am dezinstalat, am luat si un program care sa stearga memoria cache mai bine dar nu a mers. Am sa las o recenzie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Jager):

Acum trebuie doar sa astepti si sa speri sa o rezolve poti totusi sa incerci sa ii dai reset din fabrica insa nu cred ca merita din moment ce poate nu va ajuta. Am uitat sa iti zic cred ca e bine sa lasi recenzia in engleza nu cred ca se oboseste nimeni sa o traduca din romana in engleza eu asa le las.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează