|

Salut/Buna TPU, vreau sa imi achizitionez un PC Gaming la un buget redus pe bucati. Am pus ochii pe cateva componente dar nu prea ma pricep prea bine asa ca o sa va dau un link si as vrea sa imi spuneti care este mai bun dintre ele:

Processor:

1)http://www.emag.ro/......DGKLJBBBM/

2)http://www.emag.ro/......DWLLXBBBM/

3)http://www.emag.ro/......DSRWXBBBM/Placi video:

1)http://www.emag.ro/......EH50KBBBM/

2)http://www.emag.ro/......EPPYKBBBM/

3)http://www.emag.ro/......EMCBKBBBM/

4)http://www.emag.ro/......E0G8TBBBM/Doar placa video si processor mai am nevoie sa le upgradez si as vrea sa ma lamuriti de ce placile de 1024 si cele de 2048 ajung la acelasi pret si pana la urma care sunt mai bune pentru jocuri, banuiesc ca cele cu memoria de 2048, nu?

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
| a răspuns:

In primul rand vezi ce socket ai la placa de baza.

mai intai uitate la placa si dupa la procesoare si placi video

personal prefer Intel. amd nu imi place deloc. mie cel putin toate componentele care le-am avut de la AMD s-au stricat. cel putin la placi video stiu sigur asta (ATI nu mai e ce-a fost odata de cand a fost cumparat de AMD)

la placile video din link-urile puse de tine, as alege 2 dintre ele, cea msi de 2GB (diferenta de pret e prea mica ca sa nu o iei pe cea de 2 laughing )
si pe cea Gigabyte.

la cele 2 procesoare Intel practic nu este absolut nici o diferenta. decat de socket. una e 1150 si cealalta 1155 parca. de-asta iti zic sa te uiti mai intai la placa de baza tongue
de asemenea fii atent la puterea consumata. pentru ca o sa ai nevoie de o sursa pe masura (de obicei pe siteurile de specialitate gasesti ce consum au in Wati) (cauta procesoarele pe cpu-world.com

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează