| Stimk a întrebat:

Salut! Cand descarc o aplicatie de pe magazin play la sfarsit imi apare o eroare "Nu s-a putut descarca pe dispozitivul de stocare usb sau card.Dau funda!

1 răspuns:
| Supps a răspuns:

Nu ai destul spatiu pe tableta. Intri la lista de aplicatii si la tabul Descarcate, in partea de jos a ecranului iti arata cat spatiu mai ai liber. nu conteaza cat spatiu ai pe usb, Google Play descarca pachetul in memoria interna si apoi o instaleaza pe usb/card daca nu este destul spatiu in telefon. Daca spatiu telefonului este mai mic decat aplicatia sau e mai mare doar cu 5-10 mb sa zicem vei primi eroarea asta deoarece nu exista detul loc pentru expansiunea pachetului, etapa care face parte din procesul de instalare.
In concluzie ceea ce trebuie sa faci este sa muti pe SD toate aplicatiile ce pot fi mutate, curata caheul tuturor aplicatiilor, daca nici asa nu merge dezinstaleaza aplicatiile care ocupa mult spatiu (cand esti la lista de aplicatii apasa Meniu si alege singura aoptiune numita "Sortare in oridinea dimensiunii" pentru a vedea care aplicatii ocupa cel mai mult spatiu).