|

Salut! Care din voi are Samsung Galaxy s6 edge? Am niste curiozitati despre el? are Android 7.0? Ce dezavantaje are(dupa parerea voastra) dar si ce avantaje are. Merci!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Da are Android 7! Este un telefon bun Dezavantajul ar fi ca nu tine foarte mult bateria tine cam jumate de zi, Avantaje sunt insa foarte multe incepand cu aspectul care este grozav si terminand cu caracteristicile acestuia, combinatia dintre androidul de 7 si cei 4 rami, este una perfecta jocurile merg senzational, frecventa procesorului este de 2100 foarte buna si nici diagonala nu este mica de 5, 1". Eu am avut acest telefon si m-a tinut ceva timp, nu l mai am pentru ca l am scapat de la balcon, si eram foarte multumit de el. Sper ca te am ajutat cu parerea mea.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Viorel47gk):

Multumesc, un singur lucru as vrea sa te mai intreb si am uitat sa mentionez in ce am spus eu mai sus(in intrebare), stiu ca la telefoanele mai noi, gen galaxy j7 care are tot Android 7 este un fel de...screensaver cu un ceas si sub el arata nivelul bateriei, etc, s6 edge are asa ceva? Daca nu sti la ce ma refer ai aici(https://imgur.com/a/VHLKG)o poza cu un j7 care este in standby si are ce am spus eu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează