|

Salut! Ce monitor imi recomandati pentru task-urile si jocurile din 2018? Am unul de mai bine de 10 ani de cand il folosesc, dar deja m-am plictisit de el. Vreau altul mai mare putin sa am mai mult spatiu pe el sa pot lucra mai ok, si sa ma pot si juca pe el. Nu am pretentii sa fie 4k sau ceva de genu. Important e sa fie mare, cam de 21.5 sau poate cu foarte putin mai mic doar ca sa nu depaseasca 400 de lei, sa fie de culoare neagra si sa aiba hdmi. Astea sunt toate conditiile.Funda!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In banii astia ai
https://:///......sync-75hz/

Cu panel IPS, nu gasesti ceva mai bun in banii astia.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ar fi fost de preferat unul de 23-23, 6
dar daca acela e bugetul, recomandarea lui WHeisenberg nu lasa loc de alternative.

Firma e foarte ok, nu am inca un monitor LG (am apucat sa cumpar prin 2013 un Dell), dar am cumparat 2 televizoare pentru parinti si au deja cativa ani in spate (mai ales al tatalui).
Iar de la un amic ce lucreaza in Cluj la un centru de depanare am aflat 2 lucruri>> pentru majoritatea modelelor LG se gaseste schema,... de care insa nu ai prea des nevoie, caci au fiabilitate ridicata.
Sunt mai trainice decat Benq, Philips sau Acer, iar Myria sau alti producatori asemanatori... nu ma injosesc sa ii bag in aceasta comparatie.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai un raspuns foarte bun de la @WHeisenberg.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează