| Kevinn2000 a întrebat:

Salut. Cei de la PC Garage sunt de încredere dacă plătești înainte produsul (cu cardul ), având în vedere că este o sumă destul de mare? E posibil să primesc vreo țeapă sau ceva de genul?

11 răspunsuri:
| laurentiu80 a răspuns:

Cum sa iei teapa? Nicidecum! Noua romanilor ne este frica sa platim inainte, si nu stiu de ce confused

| sierra1 a răspuns:

Ca să fii liniștit: plătește la livrare

| Kevinn2000 explică (pentru sierra1):

Nu am cum, pentru că plătesc cu un card de cumpărături, în rate fără dobândă. happy

| Sn4k3 a răspuns:

Parca ai cumpara de pe olx laughing

| siriusblack98 a răspuns:

Dacă nu era serios, dispărea de mult de pe piață.

| cfrtobias a răspuns:

Eu am platit cu card si am scos de la easybox si n-am avut probleme

| Andr9385929444 a răspuns:

Când am citit pc garage mi am adus aminte de ceva. Primul meu job in București prin 2018, a fost 1 luna 2 intr-un call center. Și lucram pe partea de marketing cu site-uri online. Țin minte ca toți, dar absolut toți oamenii dădeau recenzii proaste, se plângeau de pc garage. Acum nu vreau sa te influențez in vreun fel pentru ca nici nu știu cum arată site-ul și nici n am comandat vreodată ceva de acolo. Dar asa ca idee ca mi-a atras atenția întrebarea ta.

| NLS a răspuns (pentru Andr9385929444):

PCGarage e cel mai mare retailer de electronice de pe piata romaneasca.
E normal sa aiba si multe plangeri.
Nu e magazinul de vina, sunt produsele entry level, si daca ai urmari la alte magazine, ai vedea ca e chiar mai rau, pentru ca altii aplica diverse tertipuri prin care se sustrag de la acordarea garantiei (cu precadere pentru persoanele fizice), vezi cel.ro.

Iar ca fapt divers, a fost cumparat de eMag in 2016, si inexplicabil - deja dupa un an, pe Emag gaseai 60-80 de modele dintr-un anumit produs, pe PCGarage maxim 30... (inainte de achizitie era fix invers).

Insa nici Emag, nici PCGarage nu pun probleme la plata, in total am peste 20 de comenzi la PcGarage (dintre care 5 peste 2500 RON), majoritatea find achitate prin transfer bancar.

PS:
vizavi de plangeri, mai e ceva de spus: Aproape toti retailerii asambleaza sisteme din componente jalnice (surse proaste, cele mai ieftine placi de baza puse impreuna cu procesoare prea puternice, HDD/SSD/RAM de slaba calitate), si in 85-90% din cazuri, apar probleme, pica sursa (asta in primul rand) sau alta componenta.
NU magazinele sunt neaparat de vina, toti incearca sa faca profit maxim vanzand piese ieftine nestiutorilor.

Cine doreste un sistem de calitate, alege piese individual de la producatorii consacrati (nu ca la aceste piese nu pot aparea surprize, dar rata de defectare e infinit mai mica).

| Andr9385929444 a răspuns (pentru NLS):

Adevărat in ceea ce ai scris. Tocmai de aia am menționat ca eu nu știu despre acest numehappy doar mi-a rămas in minte faptul ca oamenii îl blamau.

| Gabryel85 a răspuns:

Daca e pagina de web autentica a PC Garage, nu poti pati nimic rau, sunt o companie serioasa. Dar cum a spus si sierra1, se poate plati si la livrare.

| Sxies a răspuns:

Nu. Am comandat des de la ei si nu am avut probleme. Totodata PC Garage este detinut de eMAG happy