|

Salut colegi TPU. Am cam o mare problemă cu telefonul...

Mi-am achiziționat in urmă cu ceva timp, un LENOVO A6000... Pot să zic că are caracteristici bune (5 inch, 4G, Android 5.0.2, etc). După lună am primit o oferta de la cei de la TELEKOM cu un abonament voce +telefon. Am acceptat. Nu știam ce telefon o să îmi de-a. Au trecut 4 zile si telefonul a ajuns, un Allview A5 Ready, pe care nu l-am folosit de-abia 5 zile zicand ca e un jaf. Surpriza, l-am deschis am configurat totul, am descarcat aplicatii si il am si in ziua de azi (il am de vreo 3 luni). Ca sa nu o mai lungesc, vreau sa va intreb de ce Allview se misca mult mult mai bine decat LENOVO, avand in vedere faptul ca Allview acesta nu costa pe niciun site mai mult de 300 de lei si pe Lenovo am dat la liber 700 de lei si nu se misca nici pe jumate cat Allview. Si pe Lenovo nu am decat 6 aplicatii, nicio poza si nicio melodie, si pe Allview am o groaza de jocuri si aplicatii (vreo 25) si o groaza de poze. Va rog mult sa ma ajutați. Vă mulțumesc.

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| explică:

Raman uimit de ce ai spus acolo, pentru ca in mod normal la performante este cu mult peste Allview, acel Lenovo. Poate, ai prins dintr-un lot prost, telefon prost, defect din fabrica cu ceva anume. Incearca cu niste aplicatii de pe magazin play: antutu benchmark si chestii de benchmark bune, sa vezi diferentele de scor intre cele doua.

| a răspuns (pentru anonim_4396):

Păi de asta zic. Normal ar trebui sa fie cu mult peste Allview...dar.
Ce sa mai zic de snapchat... Trebuie sa ii scot direct bateria daca intru pe el si filmez cu efect pus... O sa incerc cu programele spuse de tine happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns: