|

Salut, cum copiez notitele de pe telefon pe laptop?

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu nu păstrez notițe pe telefon. Adică nu in forma asta.
Am instalat Microsoft word și excel, si am copiat un fișier de word și altul de excel de pe pc pe telefon. (pentru ca fără sa îti creezi cont de Microsoft nu poți crea noi fișiere, dar poți edita/adauga în unele existente)
Astfel pot oricând muta fișierul (sau fișierele, dacă copiez de la început mai multe, pentru mai multe categorii) de pe telefon pe PC.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Banuiesc ca daca conectezi tel. la laptop cu un cablu de date nu iti vede laptopul acele notite... atunci salveaza acele notite pe un card de date poate asa vei avea noroc sa vada laptopul acele fisiere! Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru lpavel):

De văzut le vede în ambele cazuri, nu le va deschide însă, fără un soft "translator" între formatul notițelor (la Samsung parca e *.idx) si un format acceptat de calculator.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Încearcă sa instalezi softul primit odată cu telefonul pe laptop. Și trebuie sa existe posibilitatea sa salvezi pe laptop numere de telefon, SMS și notițe. Poate merge asa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

LATER EDIT: a mers o vreme sa creezi, (mai apoi sa editezi) documente Microsoft Office fara cont MS, insa am vrut sa salvez acum ceva pe telefon, si nu mai pot face nimic, pana nu ma conectez cu contul de MS (pe care nici macar nu il am happy. nici nu-l doresc)

Asa ca am dezinstalat cele 3 aplicatii, si am bagat SmartOffice.
Cu exceptia faptului ca nu pot crea tabele in adevaratul sens al cuvantului (nu poti modifica latimea coloanelor... ),
restul merge perfect, interfata simpla, iar pentru scris in format.doc sau. docx merge PERFECT.
Si 100% gratuit, fara reclame.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează