|

Salut, daca am doua e-lichide pentru tigara electronica pe care vreau sa le combin, pot pune direct in rezervor jumi juma din cele doua sau trebuie neaparat sa le pun pe ambele intr-un recipient separat si de acolo sa torn in tigara?

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Acel lichid este ulei de glicerina + adaosuri pentru gust.
Deci, daca le pui direct in rezervor sau in alt recipient, le amesteci un pic (prin scuturare sau cu ceva betisor) si e gata "produsul nou". happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai bine le lași complet și pe acestea și nu te mai atingi deloc de ele. Va fi mai greu la inceput, dar o să te bucuri după aceea.
Nici țigările electronice nu sunt mai sănătoase. Fumul lor este dăunător, pentru că orice substanță străină este respinsă de organism pentru că îi face rău. Pe căile respiratorii trebuie să circule numai și numai aer curat.
Organismul îți va mulțumi dacă nu-l vei mai obosi cu țigările electronice. Îți va mulțumi și te va binecuvânta cu sănătate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru anonimg):

Uite, din cauza unor oameni ca tine se ajunge la moarte a milioane de oameni. Comentati fara sa va informati. Daca tot sunt informat tin sa iti aduc la cunostinta faptul ca tigara electronica NU scoate fum ci abur, cum multi ati spune,, Dar...De la acel abur faci apa la plamani" serios, pe cat de viral pe atat de gresit, apa la plani o faci doar in cazul unei boli (nu stau sa-ti explic acum cum sta treaba). Acum o sa spuneti ca doamne acel lichid este cancerigen si e de 200 de ori mai toxic decat acel tutun cancerigen din tigarile normale, aceste zvonuri sunt doar niste prostii alcatuite de cei care produc acest tutun deoarece pired teren in fata tigarilor electronice, da, recunosc, lichidul ala nu e sanatos, dar in comparatie cu acea tigara normala e o metoda prin care milioane de vieti pot fi salvate. Bun, acum ziceti ca doamne lichidul ala are nicotina ceea ce are si tutunul asa ca e la fel de,, Nociv", tin sa va informez ca aceasta,, nicotina" este un fel de drog care creeaza dependenta, dar sa tinem cont ca acesta se foloseste chiar si in cafeaua bauta de voi zi de zi si pe care nu o numiti ca o chestia,, Nociva". Si plus la asta, oamenii isi pot alege lichidul sa fie cu sau fara acea nicotina, este recomandata nicotina celor care vor sa se lase de fumat cu ajutorul electronicei deoarece ofera aceeasi senzatie, si plus ca e mai economwinking. Asa ca va rog frumos nu speriati lumea si informativa inainte de a spune ceva gresit. O seara buna big grin.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Pr0xY):

In conceptul tau, daca nu scoate fum si scoate abur, inseamna ca nu-i toxica, asa-i?
Baiete, substanta chimica din tigara electronica este un alt drog, la fel de nociva ca si tigara cu nicotina.
Probabil ca inca nu ai descoperit studiile care arata ca aceste formule chimice sunt "imbunatatite" cu aditivi toxici, pentru a atrage si creea dependenta fumatorilor, substante care sunt foarte nocive plamanilor si in final au acelasi efect mortal.
Pune mana si citeste inainte sa dezbati o problema unde nu cunosti toate datele ei, ori din bun simt, mergi si canta la alta masa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Pr0xY):

AnaMaria50 ți-a răspuns urât in ultima frază a ei și nu sunt de acord cu astfel de exprimări (nu-i pot răspunde personal pentru că m-a blocat).
Repet: cel mai sănătos mod este de a renunța complet la țigări.
Oamenii pot scăpa de viciile lor prin renunțarea completă la acestea, prin punerea la lucru a voinței care a stat amorțită ani și zeci de ani.
Singurul înlocuitor al viciilor reprezintă mișcarea, activitățile în aer liber.
Și cafeaua este tot un viciu și nu o pot încadra la tabieturi; de aceea nu sunt de acord cu ea. Cafeaua scoate calciul și magneziul din oase, din acel rezervor în care organismul își adună vitaminele și mineralele pentru zilele când nu i le dam prin alimentație, dar și pentru anii vârstnici când acesta nu le mai poate asimila. Trebuie să renunțăm la plăcerile nesănătoase, oricare ar fi acestea. Toți oamenii au de luptat cu acestea; nici eu nu sunt scutit, pentru că toți avem o natură care tinde să ne tragă în jos în mod continuu.
Ca și păstrăvii, trebuie să înotăm în amonte, în susul râului și să nu ne lăsăm conduși de acesta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Poti sa le amesteci direct in recipient, nu ai nevoie de altul separat, decat daca vrei sa te asiguri ca s-au amestecat bine. Nu toate lichidele sunt la fel. Lichidele de acelasi brand se combina mai bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează