|

Salut!
De cand cu Corona, incercam sa facem reuniuni online. Folosesc Zoom pentru asta (un fel de Skype dar nu are relevanta software-ul). Problema e ca unele persoane nu au acces la internet, iar faptul de a fi sunate pe telefon si puse pe speaker pentru a vorbi nu e o solutie 100% optima, claritatea lasa de dorit.

Intrebarea mea e daca exista un program pe PC care sa preia apelul telefonic, gen cum sunt castile cu microfon cu bluetooth, insa in situatia asta acel program sa transforme PC-ul in acele casti si ca Zoom-ul sa poata prelua apelul, astfel fiind mai calitativa convorbirea. Nu conteaza calea de conectare intre PC si telefon, fie USB, Wireless, Bluetooth. Daca nu preia microfonul si ceea ce vorbeste la telefon sa redea la calculator, macar sa preia doar audio de la telefon, ce vorbeste la telefon sa se auda pe PC si implicit sa auda si cei ce sunt in conferinta pe Zoom.

Ma gandesc ca programul ideal pentru asta nu exista, totusi cu Zoom la fel ca si pe Skype poti sa partajezi ecranul PC-ului ce il folosesti, implicit ceea ce e audio si ruleaza, astfel incat macar telefonul sa se poata auzi la difuzoarele PC-ului pentru a fi trimis si pe Zoom. Sper ca m-am facut inteles! laughing

Multumesc anticipat pentru atentie si raspunsuri!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

E simplu.
Mufa de iesire de casca se conecteaza la intrarea "Line In" sau "Aux" a placii de sunet din calculator. Astfel se va auzi in calculator vocea partenerului telefonic. Vocea ta se va auzi prin microfonul conectat la mufa corespunzatoare.
Nivelurile de sunet se vor ajusta din Mixerul Audio.

| a răspuns:

Aveam mai demult pe pc pentru un LG sau un Samsung model vechi care atunci când era conectat (usb) pe programul firmei te lasă să preiei apeluri, mesaje etc pe laptop.