|

Salut! De ce când vreau sa intru pe e-drpciv sa fac chestionare auto sunt redirectionat pe un site in limba franceza?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Asta este din cauza ca, posibil, sa ai niste programe malware in pc si astea le poti elimina in felul urmator, daca folosesti Google Chrome:

Mergi in bara Apple fa click pe Chrome si apoi Preferinte. In panoul din partea stanga la Setari, selecteaza Extensii: daca gasesti vreo extensie suspecta in lista fa click si arunc-o la cosul de gunoi pentru a o inlatura. A doua etapa, selecteaza Setari: derulezi in jos si faci click pe Arata setarile avansate, din lista restaureaza setarile implicite ale lui Chrome si fa click pe reseteaza setarile browser-ului. In caseta care apare apasa pe Resetare.

Ai putea sa-ti instalezi si un Adblock pentru a elimina ferestrele pop-up care se deschid la intrarea diferitelor site-uri, precum celor de vizionare a filmelor sau a jocurilor online.

Iti poti instala https://www.google.com/chrome/cleanup-tool/ si iti va gasi programele nedorite din computer si te va ajuta sa le stergi.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pana la partea cu extensiile ia-te dupa Elena. Dar pentru o curatare buna https://www.malwarebytes.com/adwcleaner/. Il folosesc eu la multe pc-uri inclusiv la job, cand sunt probleme.
Isi face treaba foarte bine, te scapa de toate programele daunatoare si extensiile ca pana acum. Iar daca vrei sa revina la normal inclusiv pagina de start, tot la setari in partea dreapta a google chrome, unde vezi cele 3 punctulete, du-te la deschide o anumita pagina sau paginii, dai pe ea, si seteaza www.google.com

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează