|

Salut! De ceva timp calculatorul meu tot se stinge si cand nu mai apare nimic pe ecran, se reaprinde dar nu apare nimic pe monitor. Il sting iarasi si astept circa 4 minute apoi funcotineaza 5-10 minute apoi se stine. Si tot asa. Am antivirus si a spus ca nu este nici un virus gasit. Acum 2 zile a mers perfect dar de astazi iar face asa. Va rog ajutati-ma! Dau funda

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Dupa cum zici ca se comporta, partea de softwere iese din discutie (windows etc) In primul rand uita-te putin la sursa. verifica daca cablul de la priza la sursa e bine bagat in sursa. Dupa verifica daca cablurile de la sursa la componente sunt bine bagate la loc. cuma ar fi mufa de 24 de pini de pe placa de baza sau cel de 8 pini de la procesor.
Daca totul e ok verifica si cooler-ul de la procesor. asta consta in curatarea prafului (in caz ca e) si verificarea pastei termoconductoare dintre cooler si procesor. Dar fi atent. Daca cooler-ul nu se invarte tare (daca nu il auzi ca se invarte ca dracu) atunci poti sa ignori procesorul. Daca se invarte ca dracu, verifica tot ce ti-am spus.
Intr-un final daca tot ce ti-am spus e ok atunci clar sursa e gata.
Daca asi avea pc-ul in fata asi sti sa iti spun exact laughing

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Apelati la un tehnician specialist de la un service IT autorizat sa vina la domiciliu si sa va faca o autodiagnosticare si o sa depisteze adevarata problema!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Emacount):

Daca habar nu ai de pc-uri astia isi fac de cap cu pc-ul tau

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru FageAndrei):

Pe tine te-am intrebat ceva?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Doua cauze posibile: sursa sau coolerul de pe procesor. L-ai curatat de praf in ultima vreme?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Zaygon):

Nope

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează