|

Salut, de ceva timp telefonul meu reporneste cand instalez Whatsapp sau alte e aplicatii. De exemplu:intru pe googe play, caut whatsapp si dau instaleaza apoi se face 100% descarcare, apoi zice se instaleaza apoi se reporneste si aplicatia nu este instalata. Imi puteti spune de ce? Dau funda

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Ce raspunsuri dragute, daca se "strica soft-ul" schimbam telefonul direct. laughing

Poate fi un simplu malware, iti recomand scanarea cu un antivirus integrat in telefon daca ai sau unul deja instalat.
Daca nu ai nici una din cele doua incearca sa te gandesti daca ai descarcat lucruri dubioase in ultimul timp si incearca sa faci curatenie in telefon putin.

Daca nici una din variantele astea nu merg, o optiune inca valida ar fi formatarea telefonului (revenirea la setarile din fabrica).
Poti gasi asta in setarile telefonului, undeva prin "Setari avansate/Advanced Settings" -> "Back-up si resetare/Back-up and reset". Se numeste "Factory data reset"/"Revenire la setarile din fabrica".

Daca dupa resetarea din fabrica are aceeasi problema atunci nu tine de soft, tine de hardware. Singurele optiune ramase valabile ar fi returnarea telefonului (daca mai ai garantia) si/sau inlocuirea lui sau daca tii la el mai mult si nu vrei sa renunti de tot il poti duce la un service unde i se poate schimba componenta defecta, in cazul de fata daca e de vina ceva hardware ar fi procesorul si gpu care fac de obicei cam cat tot telefonul laughing deci daca e scump nu merita si daca e ieftin doar daca ai vreun motiv in plus, eu personal as face asta daca ar fi un telefon bun.

| explică (pentru TheRealFantasy):

Mersi de sfat. Deja l-am primit de la garantie si nu mai am nici-o problema la el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce marca e telefonul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Salut, din ce spui tu scolo ori este soft-ul dus si trebuie resoftat, ori are memoria stricata.
Incearca sa scapi repede de el, daca intelegi ce vreau sa zic?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Probabil e stricat androidul / IOS, incearcă să-l resetezi cu setările din fabrică.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu nu am intampinat aceasta problema la un telefon pe care il detin de 2 ani. Probabil telefonul este de vina, s-a stricat softul sau are erori. Cel mai bine ar fi sa il duci la reparat sau sa iti cumperi altul happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează