|

Salut, de ceva vreme am probleme cu internetul.

Cam de 2-3 saptamani nu mai functioneaza bine reteaua wireless, ideea e ca internetul se ia din 5 in 5 minute, reteaua merge, ma pot conecta la ea, dar nu am internet, pur si simplu.

La inceput credeam ca este de la routerul meu, asa ca mi-am cumparat unul nou (Asus RT-N12 plus) l-am configurat, tot, si aceeasi problema.

am facut o sesizare celor de la digi, au venit, s-au uitat la firele care vin de pe stalp si au vazut ca unul era defect, rupt pe jumatate, l-au reparat si totul a mers ok dupa, dar doar pentru o zii.

A doua zii am inceput sa am aceleasi probleme, iar azi ( a 4-a zii dupa ce au venit cei de la digi ) nu mai merge reteaua deloc, ma pot conecta la ea, dar nu si simplu nu merge ..am dat reset la router, la modem, am cumparat alt cablu de legatura intre ele, dar nimic... aceeasi problema..la vecinii mei la fel.

Chestia cea mai interesanta este ca netul imi merge prin broadband..am bagat un cablu din modem in laptop si m-am conectat la broadband.

Nu inteleg de ce nici mie, nici vecinului nu ne functioneaza routerele, aveti vreo idee cam ce as putea face ca sa remediez problema?

am hotarat sa intreb aici, ca poate exista o cale, nu am vrut sa sun direct la digi sa nu creada ca-s ceva disperat, ca-i bazai saptamanal cu problemele mele ..stiu ca-i dreptul meu, ca platest lunar facturi si, in schimb, ei trebuie sa ofere servicii de asistenta gratuite, dar, prefer sa-mi rezolv problemele singur ..in caz ca nu pot nicicum, atunci o sa apelez iar la ei happy

Multumesc anticipat!

1 Raportează Evaluează
1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat