|

Salut, de ceva vreme nu mai pot conecta telefonul la PC, merge sa conectez tableta dar cand conectez telefonul si selectez transferul de fisiere se aude sunetul de conectare si in my computer apare doar PC suite, vorba vine ca-s niste programele ce-n mare parte sunt inutile si nu fac mare lucru cu ele, am intrat in control panel la devices si cand ajung la telefon imi apare ca ar avea o problema urmata de (code 19), am reinstalat driverul, nimic, am incercat sa fac update la driver, nimic, orice ar fi nu vrea sa se conecteze, windows 8.1 pro x64 cu drivere si update-uri la zi. Nu, nu are virusi si nu folosesc antivirus terta parte, nici itunes n-am instalat in PC (am cautat ceva pe net dar nu m-a ajutat)

Help? Telefonul in cauza este un Asus Zenfone 2 ZE551ML

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Ți-ai pus recent parolă sau ai făcut update de soft la telefon? La mine cel puțin, dacă am parolă pe telefon, până nu deblochez telefonul nu pot accesa fișierele din el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru SonicAndrei):

Multumesc pentru raspuns, am rezolvat problema cu ajutorul unui video-tutorial, nu m-au ajutat forumuri si intrebari pe pagina de Microsoft dar m-a ajutat un indian cu al sau video laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează