| Jigokunokishi a întrebat:

Salut, de la țigara electronica te poate lua amețeala dacă e cu nicotina de 12, 15? De ce o simți ca te arde pe piept sau ca zgârie gatul, simti acea tărie? Din cauza nicotinei?

5 răspunsuri:
| Jassmina a răspuns:

Bineinteles ca din cauza nicotinei.
Iti imaginezi cat de mult iti afecteaza plamanii?

| Pr0xY a răspuns (pentru Jassmina):

Bine, acum sa avem o discutie, de ce crezi tu ca aceasta Nicotina sau de fapt in general aceste Tigari electronice sunt un pericol, bun, nu sunt cele mai sanatoase, dar va rog, nu le comparati cu tigarile normale. Va legati de aceasta modalitate de a salva milioane de vieti omenesti doar pentru ca ati auzit ca acel lichid are nicotina si ca vai doamne fereste nicotina este si in tigara normala. Nicotina este un drog, ce-i drept e drept, dar voi va ganditi ca aceasta nicotina de care toti vorbiti este si in cafeaua pe care voi nici prin cap nu va trece sa o considerati,, Nociva" la fel cum considerati nicotina din lichidul pentru tigara electoronica. Si plus la asta, efectele pe termen lung ale consumului de cafea pot fi stop cardiac si boli ale inimii, dar cine sa bage asta in seama, bagati in voi cafea in timp ce criticati un lucru care ar putea salva (spun a doua oara) milioane de vieti. Nicotina din lichid se recomanda celor care vor sa se lase de fumat printr-o metoda mult mai sanatoasa, desigur exista si lichid fara nicotina. Dar se pare ca voi nu vreti sa intelegeti acest lucru, imi pare rau ca am ajuns sa criticam un lucru care ar putea schimba radical lumea. O seara buna.

| Jassmina a răspuns (pentru Pr0xY):

Nu este vorba de ce cred eu ci de studiile stiintifice care confirma cat atat nictina cat si tigara electronica cu substanta chimica, sunt la fel de nocive pentru corp, amandoua producand o moarte lenta si dureroasa.
Da, tigara si cafeaua dau dependenta, dar este o diferenta enorma intre una care-i mortala si alta care-i inofensiva.
Cafeaua da dependenta si atat. Tigara da enfazima pulmonara, cancer si groapa. Tu alegi pana la urma de ce vrei sa mori.
Nicotina nu-i recomandata nimanui, ca-i cancerigena! Nu mai bate campii, ca nu stii ce spui.
In orice caz, te-as sfatuii sa te abtii sa mai faci comentarii, daca citesti pe sarite pe internet si nu ai habar despre ce vorbesti.
O zi frumoasa sa ai si... spor la citit!

| Jigokunokishi explică (pentru Jassmina):

Amu, chestia e ca si in paine, vinete si alte alimente se regaseste nicotina. Alta chestie e ca in electronica nicotina difera de cea din tigara clasica, nu se gaseste in aceeasi forma "dura", sa zic asa. In tigara nu nicotina e problema principala, ci celelalte n substante mult mai daunatoare.

| iwefgOficiall a răspuns (pentru Pr0xY):

Salut si eu m-am apucat sa fumez electronica am 4 luni si in ziua de azi am niste ameteli la cap poate sa fie de la nicotina o am reglata la 3mg!