| GeorgeGabriel20001 a întrebat:


De vreo 2-3-4 zile cred că am o problema cu facebook-ul.Nu știu dacă este o problema generala sau doar la mine sau de la vreun update.
Spre exemplu, înainte de problema aceasta când postam o fotografie în 24h ore strângeam in jur de 150-200like-urii,acum nu mai trec de 25 si acelea le primesc de la "prietenii" care nu am avut convorbiri cu ei.Gen,prietenii mei cu care comunic cu ei zilnic, care îmi dădeau like-uri nu mai primesc nimic de la ei.La fel și cu postările de la story, înainte în 24h era văzut de 400+ persoane, acum maximum 50.
M-am uitat prin setări, totul pare a fi în regula. Aveți ceva idei? Eu bănuiesc că ceva se întâmplă, iar postările mele nu mai apar printre primele prietenilor mei(mă refer la cei care îmi apreciau de obicei fotografiile și postările ). Aștept niste păreri.

2 răspunsuri:
| StefanDrg1996 a răspuns:

Poate ai primit " share block ", cand postezi foarte des gen dai share la cate 20 de chestii pe zi, Facebook in mod automat te baga intr-un mod " ascuns "

| GeorgeGabriel20001 explică (pentru StefanDrg1996):

Nu.Nu sunt genu de persoana, daca distribuii ceva odată pe zi...și câte o poza odată la o săptămână /doua...deci,aceasta situație pica.