|

Salut.De vreo doua luni ma ingrijoreaza monitorul de la calculator.In sensul ca dupa butare am o imagine foarte intunecata dar dupa cateva minute se deschide oarecum.In sensul ca partea din stanga ramane totusi mai intunecata in timp ce in partea dreapta pixelii par sa lumineze normal.Acest lucru se poate vedea foarte bine pe o pagina cu mult alb ca de exemplu pagina de start Google.Deci o parte din ecran e mai luminata in timp ce cealalta e mai intunecata.Nu mult(dupa acele minute de la butare)dar e vizibil.N-am idee de ce face asta si nici cum as putea sa rezolv problema.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Schimba monitorul cu unul bun.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Era bine sa ne fi spus si modelul monitorului. Nu pentru ca am fi gasit un raspuns pentru rezolvarea problemei, dar putem pe viitor sa ne ferim de modelul respectiv.
Se poate intampla si la marci renumite (fie chiar si telefoane, aspiratoare sau orice altceva) ca un anumit model sa nu fie prea bun, prea reusit.
In locul tau as scrie chiar producatorului, sau as contacta un service autorizat. As cauta chiar si pe forumuri orice informatie despre modelul cu problema -inclusiv pe Youtube.
Trebuie sa cunosti personal problema (sa fii informat de ea) si apoi vezi daca merita reparat s-au schimbat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează