|

Salut. Deci ieri am bifat o căsuță "standard user in speranta sa se scoată parola de logare in windows. Dar nu am stiut ca daca apas pe acel buton nu o sa mai am acces deplin la toate functiile si programele din pc. Mereu cand vreau sa deschid un program sau sa dau iar sa bifez alta căsuță nu ma lasa si imi da o eroare gen "you need to put the user name and password ". Faza e că. nu am instalat eu windowsul si nu stiu parola de la userul Administrator. Fara acea parola nu pot face reset la pc, nu pot juca căsuța "advanced user" si nu pot deschide programele de care am urgentă nevoie. Nu prea am posibilitatea sa il duc iar la service pentru ca nu am bani acum. Cine are o posibilitate prin care sa pot recupera parola sau sa dau reset la pc dau funda va rog mult e urgent.m

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cea mai simpla solutie e o reinstalare a sistemului de operare. Iar cel care va face asta sa aiba grija sa nu mai puna parola pe Windows sau macar sa-ti spuna ce date de protectie a folosit cand a instalat sistemul, pentru a-l putea folosi ca Administrator, fara restrictii.

| explică (pentru dannyel86):

As vrea sa o fac personal, dar nu am mai facut-o niciodata si nu stiu pasii, imi poti spune cum o pot face? Cu rufus tool nu pot pentru ca tot asa, imi cere parola.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Razvan17Me):

Incearca sa intri in Safe Mode (tasta F5, F8 sau F2, in functie de configuratie).
Rufus e o aplicatie portabila, nu vad de ce nu l-ai putea folosi fara drepturi de Administrator.
Etapele de instalare Windows le gasesti explicate in romana chiar pe internet. E bine sa ai acces la acele informatii pe tot parcursul instalarii, ca sa nu sari peste etape sau sa procedezi cum nu trebuie.
Nu se poate sa nu ai un prieten care sa stie sa instaleze un sistem de operare.
Configurarea prin Rufus se poate face si prin alt pc/laptop, astfel incat stick-ul sa fie pregatit cand vei lansa programul pe sistemul dorit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri: