|

Salut, doresc sa imi cumpar un laptop sh, cum verific dacă are ssd?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Simplu.

Se desface carcasa laptopului și se verifică unitatea de stocare (ai pe sata HDD/SSD 2, 5 inch pe care le distingi... ) sau din bios - Storage Devices/Sata devices/ Boot menu
Cel mai sigur, rogi vânzătorul să arate dovada clară (eventual înregistrări în direct, video) cu unitatea de stocare. Oricine poate în descriere să scrie că are un ssd (că-i sata, că-i pcie NVME), dar de fapt când ajunge și-l desfaci este un banal HDD, uzat, folosit, cu mft-ul încărcat.
Nu poți avea încredere, ai nevoie de dovezi clare (poze, video), eventual dacă este in apropiere te duci și-l verifici personal.

Sunt multe riscuri când cumperi sh, de asta o verificare înainte de-al cumpăra este esențială. Verifici următoarele ( memoriile RAM, unitatea de stocare și informația scrisă până în prezent, temperaturile procesorului grafic (gpu) și procesorului logic (CPU), dacă sunt temperaturi mari schimbi pasta termoconductoare și adaugi un cooler eficient, versiunea de bios, integritatea sistemului de operare, dacă are ).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie sa scrie in descrierea leptopului.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează