| Tiris_Catalin_2000 a întrebat:

Dupa cum stiti Samsung livrează update la un telefon timp de doi ani dupa nu mai livrează nimic. La oneplus timp de cati ani livrează firma respectiva updateuri?

7 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

În principiu media tuturor producătorilor de smartphone este de doi ani. Ce trece peste acești doi ani sunt doar update-uri nesemnificative. Și asta pentru că producătorii recomandă întotdeauna modelele noi.

| gelu1970 a răspuns:

Eu continui cu un one plus 5t. Îl am de 2 ani și de nou avea Android 7.
A actualizat la 8, apoi la 9, și acum o să primească Android 10 in iunie. 4 versiuni de Android intr-un Samsung nu o să vezi nici dacă trăiești două vieți. Plus actualizările de siguranță lunare.

| Ineys a răspuns:

2 update-uri majore asta insemnand versiune urmatoare de Android probabil si 2 ani de update-uri pentru securitate, si chestii mai micute. Mi se pare ca scrie pe site-ul lor.

| JicaContra a răspuns:

Am S8 care e vechi de 3 ani
https://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s8+-8523.php
"Available. Released 2017, April"
si tocmai am primit un update la Android

sorry oneplus nu stiu :P

| Tiris_Catalin_2000 explică (pentru JicaContra):

Acum nu stiu ce sa zic, banuiesc ca aia 2 ani incep de cand te conectezi la Samsung cu telefonul pe care il ai. Cred! Asa si eu am mai primit un update acum o saptamana dar nu este de Android, este de rezolvare de buguri. Eu am facut 2 ani si 2 luni de cand il am.

| JicaContra a răspuns (pentru Tiris_Catalin_2000):

Ah, tu zici de update la un Android mai nou, asta nu prea se practica, numeri pe degetele de la o mana telefoanele care au avut mai mult de 1 update de versiune majora, iar chestia e ca nici nu il suporta

in plus unele update-uri de "buguri" pot sa iti incetineasca telefonul sa te forteze sa iei altul, eu de ex. nu sunt multumit de nici o culoare de Android 9 si ma bate gandul sa imi bag Android 8, dar nu imi place ca nu merge decat cu si alte balarii

| Morariu_Claudiu_1997 a răspuns:

Salut. Eu am avut asa: oneplus 3, cumparat cu Android 6.0 si dupa 2 ani am primit update la Android 8. Acum am Oneplus 6, cumparat cu Android 8 si momentan am Android 10. Nu am stat sa numar dar primesc update destul de des si sigur peste 2 ani. Recomand oneplus fata de Samsung, singurul loc unde o sa pierzi o sa fie la camera.