|

Salut! Este ok sa actualizez driver-ul din meniul Computer Management? Am un AMD Radeon HD 8570D. Daca il voi actualiza va merge mai bine? Daca il actualizez voi avea probleme cu el?

Adica sa fac ce face acest om: https://www.youtube.com/watch?v=Btk6t4ZIv3I

3 Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Doar driver-ul de baza merge actualizat fara nici o problema prin metoda descrisa de tine. Este posibil insa sa nu ti se instaleze aplicatiile de monitorizare/diagnostic/tuning care vin odata cu pachetul de drivere de la producator (instalate cu un kit de instalare executabil). Pentru AMD era vorba de suita de programe CCC (Catalyst Control Center, parca, mai demult, nu mai stiu daca l-au rebotezat).

Nu stiu daca va merge neaparat mai bine, poate va ocupa mai putin spatiu pe HD (daca se instaleaza doar driver de baza fara software suplimentar) si eventual mai putina memorie (daca programele suplimentare sunt pornite odata cu Windows mai ocupa ceva memorie).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru flixbuster):

Deci nu exista riscul de a mi se strica PC-ul, nu?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Andrei20167):

Actualizarea de driver NU iti poate strica PC-ul.

Daca insa umbli la parametrii de functionare ai placii video (overclock, daca ii cresti - underclock daca ii scazi) poti intampina probleme, in principal de la supra-incalzire, in cazul overclock.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează