|

Salut, eu am o sursa inter tech sl500k de 500w si single rail 30a. Intrebarea mea e daca pot sa pun o placa video rx 580 xfx gts xxx de 8gb care are tdp de 150w si scrie ca necesita o sursa de 500w si 33a...

Sursa mea nu a avut cablu direct din sursa pentru placa video de 6/8pini si am pus unul din mufa sata.

O sa mearga ok in gaming? Tinand cont ca mai am 4 ventilatoare cu led pe carcasa?

5 Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu ai mai intrebat o data si ti-am zis ca aia a ta nu se poate numi sursa? Astepti sa vina un tembel sa iti raspunda cu ce vrei sa auzi, apoi sa vii sa ne plingi ca ti-ai prajit toate componentele?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru GabiDumitrescu):

Da, am mai intrebat, dar in alta privinta, dar un gtx 1060 tine? Are tdp de 125w si necesita rail de 27a?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru SSaleu20):

Spanacul ala e in stare sa crape daca alimentezi cu ea un bec de 40W, asa ca nu o mai da cu ce tine si cit necesita. Uite ca zice si Frank51 bine, iar eu ti-am recomandat in trecut o sursa care te va tine fara probleme niste ani buni. Am avut si eu mizerii chinezesti si crede-ma ca nu vrei sa mai stai mult cu asa ceva in sistem. Am patit si eu, au patit si multi altii ale caror sisteme mi-au trecut prin mina - merge pana nu mai merge, si atunci o sa faca poc si o sa iti prajeasca tot ce ai prin sistem. O sursa certificata de la un producator serios pleaca doar ea daca e ceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai nevoie de o sursa certificata 80+ Bronze, asta ar fi minimul. Din pacate acea sursa nu indeplineste aceasta minima cerinta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu zic ca sursa ta nu va duce deoarece placa aia pun pariu ca nu consuma doar 150 watt si chiar daca va merge o sa se opreasca Pc cand este in full load byyyyehappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează