| aleeeeeAleee1080 a întrebat:

SALUT???????? Eu de ziua mea si telefonul pe care mi-l doresc este un Samsung a 51 telefonul meu actual este un Samsung a 21s și e okey dar tot Samsung a 51 mi l doresccc. Vreau părerea voastră care este mai bun???????? Scuze daca categoria nu e buna

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Eu am mai avut în trecut ceva de la modelul A de la Samsung și avea nu știu câte mici buguri, eu recomand de la Samsung doar S-urile și evetual J dar s-urile mi se par cel mai bine optimizate

| Roberrt21 a răspuns:

Rămâi la a21s, este un telefon foarte bun, parerea mea, mai bun decat a51. O seara faina!

| aleeeeeAleee1080 explică (pentru Roberrt21):

Da dar telefonul meu a 21 s are culori spălăcite m-am documentat mai mult despre el și încă nu știu ce să zic

| StefanE2019 a răspuns:

Nu e nicio diferență mare între cele două.
A21S are chiar un ecran mai mare, iar procesoarele au cam aceeași putere dacă faci media aritmetică pentru toate nucleele.
Camera e exact la fel, diferența fac senzorii macro și DOF pe care oricum nu ii vei folosi.

Eu ți-aș recomanda sa nu mai te uiți atât la telefoane... strânge bani de ceva ce chiar te va face fericit intr-o zi.

Uite, eu am aproape 14 ani. M-am gândit să renunț la tot ce înseamnă cumpărat piese de calculator, jocuri, chestii din astea mărunte și inutile dar care costă ceva.

Și știi de ce? Strâng bani pentru a putea da de carnet A1 la 16 ani și încet-incet strâng bani și de echipament. poate chiar și de o parte din prețul viitoarei motociclete.

Și crede-mă, dacă părinții tăi văd că ai renunțat la toate lucrușoarele inutile pe care dădeai banii, sunt sigur că vor pune și ei cu drag restul de bani pentru acea motocicleta (in cazul meu), sau chiar o să ți-o cumpere ei, dacă meriți.