|

Salut! Eu dețin un Intel Nuc care are o mufa Displayport în care am introdus un adaptor VGA pentru mufa de la monitor. Aș vrea să stiu daca aș pune în adaptor în loc de mufa de la monitor un splitter VGA în care să pun și mufa de la monitor și mufa de la un alt monitor, ar funcționa?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Depinde ce vrei!
un splitter DOAR pune aceeasi imagine pe doua monitoare
daca ai nevoie de asa ceva, daca, cumva crezi ca asta va face sa ai doua monitoare fiecare cu altceva pe el (pe unul te joci, pe unul te uiti la film) atunci asta NU se poate decat daca pc-ul are mai multe iesiri video, sau are display-port (sau mini display-port) care e capabil sa suporte mai multe monitoare pe o singura mufa

daca primul caz e de fapt ce ai nevoie, atunci, da, se poate, un vga splitter merge cu orice vga, nu conteaza ca de fapt e convertit din altceva

| explică (pentru Bizon95):

Lângă mufa Displayport mai este și una HDMI, ar funcționa dacă aș baga un adaptor în ea?

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Ggmuschi1):

Da, evident
chestia e alta, NU am folosit asa ceva, dar am inteles CATEGORIC, ca pe o mufa display port merg mai multe monitoare in acelasi timp, FIECARE CU IMAGINEA LUI, pentru ca display port-ul e capabil de asa ceva;)
https://www.emag.ro/......D5B67NBBM/
scoate 3, DIFERITE

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca spliter-ul are intrarea corespunzatoare DisplayPort-ului si iesirile potrivite pentru cele doua monitoare, atunci ar trebui sa functioneze cu doua monitoare.
Teoretic, si un adaptor DisplayPort la VGA + un spliter VGA ar trebui sa functioneze.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează