| Singe a întrebat:

Salut, eu sunt Cristi si de cam 3-5 zile am cumpărat un procesor Intel Core 2 Duo E7600 socket LGA775 si l-am înlocuit cu un procesor Intel Celeron 430 tot așa LGA775.


A mers 2 zile Intel Core duo care l-am cumpărat l-am scos pentru că se încingea prea rău pentru că nu aveam Pasta termoconductoare si fara cooler de la el îl aveam pe cel de la Celeron, așa l-am scos si am pus înapoi Celeronul si când îl aprind nu apare imaginea la monitor si am bagat si Core duo si Lafel face.

Când am montat ambele procesoare am pus mâna pe pinii la placa de baza dar nu am strambat nimic am si curățat procesoarele pe spate si tot la fel nu apare imaginea la monitor.

Ce sa întâmplat

Răspuns Câştigător
| Cosmin88981 a răspuns:

Probabil ai apasat prea tare pe socket.iti recomand, la o lumina mai puternica, studiaza procesoarele si placa de baza. Exista posbilitatea ca placa de baza sa nu mai fie ok, nu conteaza doar calitatea pinilor aceeia de la placa de baza, si restul pieselor de pe placa de baza. Fundă?

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pai...
Daca ai montat si ai folosit procesor fara pasta si cooler, atunci ai toate sansele sa fii ars chiar placa de baza+procesorul/procesoarele...

| K0sti a răspuns:

Mai are mama copii isteti ca tine?

| CPAElites a răspuns:

De curiozitate...Ce temperatura avea procesorul?

Ai deconectate mufe? Poate ai uitat sa conectezi mufa de alimentare separata pentru procesor :
https://buzauandreisialexandru.files.wordpress.com/2014/05/13.jpg

| nicu991 a răspuns:

Incearca intai un BIOS reset. Scoti bateria placii de baza si o lasi asa vreo 15-20 secunde.