|

Salut! Exista vreo aplicate ceva cu care sa imi gasesc telefonul folosind IMEI-ul?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Exista aplicatii care sa te ajute sa iti gasesti telefonul ( precum Prey, il recomand cu incredere ), dar acestea trebuie instalate INAINTE de a pierde telefonul.

Mai ar fi si prapaditul de serviciu Google, poti gasi telefonul folosind adresa de Gmail de pe telefon ( la care probabil nu mai stii parola ). Functioneaza doar daca are datele si GPS-ul activ. Ii poti da o incercare : https://myaccount.google.com/find-your-phone

Cu ajutorul codului IMEI poti demonstra ca telefonul e al tau ( dupa ce il gasesti ) sau pentru a bloca posibilitatea telefonului de a se conecta la retea ( facandu-l partial nefolositor in cazul unui furt ). Codul IMEI nu poate fi utilizat pentru a localiza telefonul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Daca nu ai activat gps-ul nu o sa mearga. Poti sa te loghezi de pe alt dispozitiv si pe google chrome poti sa faci ceva, o setare in care atunci cand cineva o sa activeze datele mobile sau orice alta sursa de internet se va formata tot. Daca il gasesti poti sa il dezactivezi. Cauta pe internet "creare cont google " si nu mai stiu ce trebuie sa faci exact dar te descurci tu.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează