|

Salut, imi poate spune cineva un site unde se pot incarca fisiere video de cateva sute de mb, filme filmate cu telefonul mobil? Ma intereseaza sa le poata descarca orice persoana, sa fie publice. Si sa fie gratis. Multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Exista foarte multe modalități, condiția principala e ca persoanele respective sa cunoască link-ul, adresa paginii, sau numele materialului încărcat de tine (numele ajunge dacă e vorba de Youtube, și respectivii știu ca materialul e încărcat pe aceasta platforma... )

Variante: YouTube, vimeo, etc
Creezi un To r ent
Le hostezi pe mega.Nz, sau alt host de fișiere, le pui într un folder cu share, și cum ziceam, ajunge sa împrăștii adresa link-ului la persoanele dorite.


Altfel nu poate ajunge materialul urcat de tine către orice posibil utilizator/ doritor.
De exemplu eu nu voi știi in vecii vecilor dacă tu ai urcat ceva pe YouTube, pana nu îmi împărtășești link-ul sau nu mi spui măcar numele.
De acord cu mine?
Valabil pentru orice site public.

| explică (pentru NLS):

Salut, am pus un video pe Youtube filmat cu telefonul mobil la un unboxing si din pacate videoul se vede pe verticala, pe calculator se vede normal adica pe orizontala ca asa l-am filmat. Stii ce as putea face? Am vrut sa pun link cu fisierul original ca sa poate fi descarcat si vazut de oricine asa cum l-am filmat (pe orizontala - wide).

| a răspuns:

Incearca WeTransfer. Alegi transferul prin link, nu email. Copiezi linkul pe care ti-l genereaza si-l dai prietenilor pentru descarcare.
https://wetransfer.com

| explică (pentru laSoledad):

Multumesc frumos pentru site, e foarte bun dar din pacate tine doar 7 zile, apoi e sters fisierul.