anonim_4396
| Anonim întreabă:

imi poate spune si mie ce are laptopul meu de nu se mai conecteaya. am net prin cablu de la rds. mergea perfect pana acum dimineata cand nu a mai vrut sa mearga. acum sunt tot cu acelasi cablu de net in alt laptop. pe laptopul care nu mai vrea sa mearga netul am windows vista. stie cineva ce poate avea sau ce sa fac.

3 răspunsuri:
| iuli a răspuns:

Si eu am net prin cablu de la RDS. Si eu am patit asa. Suna la numarul de relatii cu clientii. O persoana te va indruma telefonic si daca nu reuseste va trimite pe cineva sa te ajute.

anonim_4396
| Anonim explică:

S-a stricat mufa de la cablu.suna la relatii cu clientii si iti vor trimite pe cineva care va inlocui miufa si apoi totul va mrge perfect

| nadd a răspuns:

Draga fata blonda, trebuie sa verifici daca ai configurat corect userul si parola de la RDS pe Laptopul tau, sa-i faci o testare, eventual sa-i stergi vechea conexiune si apoi sa o reinstalezi.
Daca tot nu functioneaza, trebuie sa verifici daca ai driverul de net instalat corect. Daca nici asa nu merge, apeleaza la un specialist pentru ca este posibil ca Laptopul sa aiba ceva probleme.